Near Forums is purging thread of link (<a> tags)

Mar 8, 2013 at 2:59 PM
I don't know why this happens. In sample forum it works well.
I'm using compiled DLL, I didn't modified the project in any way.
Yet, I still can't paste a link. In editoir (tinyMCE) everything looks fine but after posting thread to the DB NF purges links.
Coordinator
Mar 8, 2013 at 6:08 PM
Hi,
I didn't understood: Are you using the released version or you are using a compiled version of the source code (if so, which branch)?

Kind Regards,
Jorge
Mar 8, 2013 at 7:16 PM
I used the released version.
Coordinator
Mar 12, 2013 at 9:43 AM
Hi,
I'm not able to reproduce it...
It is for any link?
Could you try creating a link to http://www.google.com using the TinyMCE?

Kind Regards,
Jorge
Mar 12, 2013 at 9:48 AM
Thanks to you I found the real problem. NF doesn't purge normal <a> tags. The problem I was struggling with was the "mailto" protocol.
Normal "http://...." links work well. Is there any way to allow "mailto" prefixes in HREF?
Coordinator
Mar 12, 2013 at 9:51 AM
Hi,
I haven't tested it and I don't recommend it (could allow dangerous injections? don't know), but here it goes:
On the Site.config, include "a" as allowed element:
...
        <htmlInput
            fixErrors="true"
            allowedElements="b(lockquote)?|code|d(d|t|l|el)|em|h(2|3|4)|i|kbd|li|ol|p(re)?|s(ub|up|trong|trike)?|ul|a" />
...
Mar 12, 2013 at 9:59 AM
It is, in fact, pretty dangerous.
Yet, it is nice to know, what to do when there is a real need.
I'll listen to you and stick to links only.

I appreciate your great help.
Greetz,
Narcos