Could not load file or assembly 'System.Web.WebPages, Version=1.0.0.0

I followed the instructions for manual install and get Could not load file or assembly 'System.Web.WebPages, Version=1.0.0.0 When I try to go to the site. Any ideas??

Id #20132 | Release: None | Updated: Sep 21 at 1:12 PM by tonybonafide | Created: Sep 21 at 1:12 PM by tonybonafide

CorruptIndexException

I am receiving the exception below and can't figure out why. I have looked at the database and all the data looks fine. I receive this when posting a reply in some topics inside a forum. The da...

Id #20131 | Release: None | Updated: May 29 at 11:08 AM by gmcoates | Created: May 29 at 11:08 AM by gmcoates

Email Notifications Not Being Sent

I have been using the forum for a short time and users have noticed that they are not receiving email notifications when someone replies to a post and they have clicked the check box to be notified...

Id #20130 | Release: None | Updated: May 30 at 1:47 PM by gmcoates | Created: May 28 at 12:10 PM by gmcoates

How config for deverloper

I cant start sulution... It error in membership Server Error in '/' Application. Value cannot be null. Parameter name: Can not finish membership signin with membership not set. Descripti...

Id #20129 | Release: None | Updated: Jun 30 at 6:39 PM by rdelacalle | Created: Apr 5 at 7:35 PM by lequocviet4990

Message send problem

Hi everyone, i post a thread.After then i wanna reply this post by another user. The program says that at least role must be moderator. Than i promote the user to moderator. Finally when i am i...

Id #20127 | Release: None | Updated: Jan 20 at 9:27 AM by aalicagan | Created: Jan 20 at 9:27 AM by aalicagan

Ver. 9 Deployment Problem

I got Could not load file or assembly 'System.Web.WebPages.Deployment, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The located assembly's manife...

Id #20126 | Release: None | Updated: May 20 at 11:39 PM by joeldr | Created: Dec 4, 2013 at 4:45 AM by EldarIsm

Lucene search engine source code

Dear Jorge, Please let me know where can I get latest lucene search engine source code? Thanks & Regards Suresh

Id #20124 | Release: None | Updated: Oct 22, 2013 at 5:04 PM by sureshdrim | Created: Oct 22, 2013 at 5:04 PM by sureshdrim

Could not load assembly

Dear Support, When i tried to run the app from winhost hosting, the following error appears, but its work fine in my PC. Could not load file or assembly 'System.Web.Helpers, Version=1.0.0.0, C...

Id #20123 | Release: None | Updated: May 21 at 5:46 PM by joeldr | Created: Oct 22, 2013 at 1:40 PM by moayyadzf

TopicCreationDate does not belong ot table .

I just downloaded the latest source code and have been trying to set up the forum on my test server but it seems like there might be a code bug. In ForumDataAccess.cs on line 20 we run var dt = G...

Id #20122 | Release: None | Updated: Jun 30 at 4:59 PM by rdelacalle | Created: Oct 12, 2013 at 7:00 PM by jimnunn2

Spam prevention & Flood control settings not persisting

I keep getting issue on my site that the custom settings for "Spam prevention & Flood control settings not persisting" keep getting overridden by the defaults after a time. (they save, and you can ...

Id #20121 | Release: None | Updated: Sep 30, 2013 at 9:52 AM by jorgebg | Created: Sep 29, 2013 at 10:54 PM by Azsael